Nesten 90% av respondentene på Deutsche Banks månedlige undersøkelser på markedet sa at finansmarkedene opplever en rekke prisbobler.

Disse boblene inkluderer de av Bitcoin og amerikanske tekniske aksjer som topper denne listen

Siden utsalget i mars har Bitcoin-prisen fått mer enn 10 ganger, og i januar nådde den en helt ny høyde på $ 42.000 midt i pengetrykk fra sentralbanker over hele verden, og rentene ble senket til null og under null. nivå.

Respondentene ser også verdien av Bitcoin halvert i løpet av de neste 12 månedene. De deler de samme følelsene for Elon Musks Tesla, som steg 11,2 ganger siden utsalget i mars for å nå $ 880-toppen tidligere denne måneden.

I følge studien trodde ikke 71% av de 627 spurte investorene den amerikanske sentralbanken ville redusere stimulansen før året var omme

I en lignende undersøkelse utført av Bank of America , erstattet lang Bitcoin lange posisjoner i amerikanske tech-aksjer som den mest overfylte handelen i januar, med den korte dollaren på tredjeplass. 18% av disse investorene ser også Wall Street-boblen som en av halerisikoene for økonomien.

En rekordhøy 92% av BofA-investorene forventer også høyere inflasjon og en rekord 83% brattere rentekurve mens de er bullish på global vekst.

Von admin