BCH-prisförutsägelse – 18 januari

Det fanns en starkt lovande köpsignal på marknaden för Bitcoin System medan en hausseartad ljusstake inträffade något norrut mot ett motståndsvärde på $ 600. Under tiden decimerades det på ungefär två dagar eftersom priset såg en betydande nedåtgående beröring av en låg linje till $ 400.

  • Bbbbb BCH / USD-marknaden
  • Viktiga nivåer:
  • Motståndsnivåer: $ 600, $ 700, $ 800
  • Supportnivåer: $ 350, $ 300, $ 250

BCHUSD – Dagligt diagram
Det har varit upp-och nedgångar med alla på köpsignalsidan av den mindre SMA-handelsindikatorn på 14-värde. Priset svävar nu runt den 14-dagars SMA-trendlinjen runt $ 500 poäng. De två SMA-trendlinjerna pekar mot nordlig riktning eftersom 50-dagars SMA ligger under den mindre SMA med ett stort utrymme mellan dem. De stokastiska oscillatorerna har rört sig nedåt för att hitta en plats mellan 60 och 40. Och nu verkar de nu börja med ett konsolideringsmönster på kort tid runt de två som nämnts tidigare.

Vad kan vara nästa prisriktning för BCH / USD?

För närvarande bevittnar BCH / USD-marknadsverksamheten under tiden en kort linje av prisrörelser runt $ 500. Det antyder att kryptomarknaden är i något obeslutsamhetssessioner. Tjurar kan lika gärna inte trycka norrut hållbart utöver den omedelbara motståndsnivån på $ 600-linjen under nästa sessioner.

På nackdelen kan den baisse ljusstaken den 11 januari som framträdde fungera som en försäljningsvägg för björnar att vara på utkik efter att placera sin inträde medan en svaghet märks i tjurarnas försök att flytta, särskilt utanför det angivna området handelszon. Handelsvärdet på $ 400 kan också vara en stark baslinje för avstötningsområde för baisseartade rörelser som tjurar på lång sikt kan dra nytta av.

BCHBTC-prisanalys

I en jämförelse av BCH till BTC-marknadsrörelser har baskryptoinstrumentet inte haft det mjukare än dess motkrypto eftersom det inte har kunnat förändra trenden långt från baisse utsikter. Handelsindikatorer är nästan närmare med olika små köp- och försäljningsstearinljus till en låg nivå av B0.014-märke. Det är troligt att en priskonsolidering kommer att dyka upp mellan de två marknadsverktygen under nästa handelssession kring det tidigare nämnda värdet. Under tiden kan ett kraftigt nedåtgående tryck leda till att handelsinstrumentet i genomsnitt får ett lägre värde under B0.010.

Von admin