Marknaden kämpar men Bitcoin håller stadigt.

Praktiskt taget alla större kryptovalutor är i rött idag efter en plötslig marknadsförsäljning igår kväll

Det totala börsvärdet för alla kryptovalutor föll från 346 miljarder dollar ner till 339 miljarder dollar över natten, vilket motsvarar en genomsnittlig förlust på 2,1% per kryptovaluta.

Även om de flesta kryptovalutor är förlorade idag, har Cryptosoft klarat sig bättre än de flesta, efter att ha förlorat bara 1% under det senaste dygnet för att sjunka tillbaka till 10 610 $. Som ett resultat av dess relativa stabilitet på en minskande kryptomarknad har Bitcoin sett sin marknadsdominans förbättras något under de senaste veckorna och förbättrats från 57,8% till 58,7% under den senaste månaden.

Din dagliga dos av kryptovaluta nyheter, lärande, skvaller och diskussioner

Bitcoin Cash (BCH) och Bitcoin SV (BSV) har också överträffat marknaden och har förlorat bara 0,6% respektive 2% den sista dagen. Polkadot (DOT) och Chainlink (LINK) är dagens värsta presterande bland de tio bästa kryptovalutorna, efter att ha tappat 6,4% per styck sedan igår. DOT handlas nu till 3,81 $, det lägsta värdet sedan slutet av augusti, och har haft en nedåtgående trend sedan den 1 september och förlorade sedan 43,9%.

Efter denna senaste prisåtgärd är 9 av de tio bästa kryptovalutorna efter marknadsvärde förlust mot BTC, med Polkadot som mest under den senaste veckan, medan Chainlink har minskat mest den senaste månaden.

Den senaste baisseartade prisåtgärden kom bara några minuter efter att USA: s president Donald Trump slog hopp om en ny räddning på marknaden – avvisande kongresskvinnan Nancy Pelosis begäran om en stimulansräkning på 2,4 biljoner dollar som syftade till att tillföra likviditet tillbaka i den kämpande amerikanska ekonomin. Detta verkar också ha gett upphov till en panikförsäljning av aktiemarknaden, med de flesta amerikanska aktieindexen dumpade strax efter tweeten.

Von admin