• Bitcoin er fortsat med at eksplodere højere, da den amerikanske dollar falder.
  • BTC handler for $ 14.500 fra denne artikels skrivning, den højeste pris i over to år.
  • Analytikere mener, at mønten strækker sig højere, da prisen stadig er placeret i en uptrend.

BITCOIN KUN HIT $ 15.000 NÆSTE, ANALYSTER SIG

Bitcoin er fortsat med at eksplodere højere i lyset af et stærkt fald i den amerikanske dollar, når valget fortsætter. Prisen på den førende kryptokurrency har nået $ 14.500 for første gang siden januar 2018 i en massiv sejr for tyre. BTC er steget med 6,8% de sidste 24 timer, ligesom Ethereum og en række andre altcoins.

Analytikere tror, ​​at Bitcoin Profit gevinster fortsat vil strække sig opad på trods af usikkerhed om valget. En historisk nøjagtig erhvervsdrivende delte diagrammet set nedenfor midt i bevægelsen højere.

Det viser, at BTC handler i en Elliot Wave-breakout opad, hvilket skulle tage Bitcoin til $ 15.000 i de kommende 24 til 48 timer. BTC-rally til $ 15.000 fra nuværende niveauer er kun yderligere 3,4% af opadgående, nøjagtigt halvdelen af ​​gevinsterne i dag.

Analytikeren, der delte diagrammet set ovenfor, er den samme, som i midten af ​​2018 forudsagde, at Bitcoin ville ramme $ 3.200 i lavt niveau. BTC kom til bunden på $ 3.150 seks måneder efter, at han forudsagde.

Mens $ 15.000 synes nært forestående for Bitcoin-tyre, er der lidt makrobestandighed indtil $ 20.000. Raoul Pal, administrerende direktør for Real Vision, bemærkede for to uger siden, at når Bitcoin først bryder $ 14.000, er $ 20.000 i spil.

$ 14.000 har længe været et centralt niveau for Bitcoin-tyre. Prisniveauet markerede højdepunkterne for 2019 til en T, mens $ 14.000 også er det niveau, hvormed 2017s årlige lys blev lukket. Nogle har hævdet, at $ 14.000 er endnu vigtigere for Bitcoins prishandling end $ 20.000.

VALGSIKKERHED TIL AT KØRE BULLISK PRISHANDLING

Understøttelse af tyresagen forventes de globale markeder at klare sig godt i kølvandet på det amerikanske præsidentvalg.

Analyse, der deles af den erhvervsdrivende „Light“, indikerer, at kapitalen efter de sidste tre valg oversvømmede på aktiemarkederne. Dette indikerer, at efter at det amerikanske præsidentvalg er besluttet, er investorerne mere risikofyldte og dermed siver kapital ind på markederne.

Bitcoin vil sandsynligvis drage fordel, hvis disse kapitalstrømme finder sted igen. Mens det er et sikkert tilflugtssted, betragtes Bitcoin stadig som et „risikobetonet aktiv“ af nogle på grund af dets volatilitet og tidlige karakter.

Von admin